Login
  • Volvo

Dodatna oprema

ISKORISTITE ODLIČNE POPUSTE NA OPREMU I DODATKE DO 40%

Sad je prava prilika da vaša putovanja učinite još zanimljivijima i udobnijima. Samo za vas dodatno smo snizili cijene na odabranu Volvo opremu i dodatke uz koje možete uštedjeti i do 40%.

KROVNE KUTIJE
već od 2.225,00 kuna

Elegantne, praktične, idealne za prijevoz svih vaših potrepština...krovne Volvo kutije omogućavaju vam maksimalnu zaštitu torbi, sportskih rekvizita ili drugog tereta od vjetra i kiše. Lako se prazne i pune, a ovisno o tipu i veličini dosežu zapreminu i do 480 litara.

NOSAČI ZA BICIKLE
već od 411,00 kuna

Ponesite svoj bicikl s lakoćom i stilom. Naši nosači bicikala izrađeni su od čelika ili aluminija a pružaju jednostavno učvršćivanje bicikla te njegov siguran prijevoz. Ovisno o vašim potrebama nosači se prilagođavaju različitim veličinama okvira bicikala.

DJEČJE VOLVO SJEDALICE
već od 1.612,00 kuna

Volvo s pomnom pažnjom testira i kreira sjedalice za djecu kako bi vaši najmlađi imali najveći stupanj sigurnosti tijekom vožnje u automobilu. Nudimo sjedalice za različitu dob i težinu djeteta, one okrenute suprotno od smjera vožnje za manju djecu kao i one okrenute u smjeru vožnje za veću.

KUKA ZA VUČU S UGRADNJOM
već od 4.999,00 kuna

Imate cijelu prikolicu prtljage ili opreme koju bi trebalo prevesti? Ništa lakše! Naše kuke za vuču dizajnirane su tako da izgledaju kao prirodan dio karoserije vašeg Volva. Praktične su, otporne i maksimalno sigurne. Dizajnirane su tako da vam ništa neće biti na putu prilikom utovara ili istovara vašeg tereta.

PREDNJA ILI STRAŽNJA KAMERA S UGRADNJOM
već od 3.999,00 kuna

Ponekad je teško parkirati u usko mjesto bez pomoći dodatnog para očiju. Zato su tu sustavi za provjeru mrtvog kuta s prednjom i stražnjom kamerom koji će vaše parkiranje učiniti lakšim čak i kod teže vidljivih kutova. Informacije se jednostavno prate na vašem komandnom zaslonu.

Vše o popustima na dodatnu opremu i posebne dodatke doznajte kod naših prodavača

Sve navedene cijene uključuju PDV. Ponuda traje do isteka zaliha.