Login
  • Volvo S90

    Volvo S90

Novi volvo S90

Sinteza luksuza I dizajna - I iznutra i izvana opkolit će Vas pedantnost, skrb i obzirnost. Od rijetkog nordijskog drveta do suptilnih konturnih linija poklopca motora, svaki detalj premium je izraz istinskog skandinavskog dizajna.

Dizajniran za vozača

Fokus usmjeren na vozača, vidljiv je i prije nego što upalite motor zahvaljujući ploči s instrumentima i središnjom konzolom okrenutom prema Vama. Čak i nakon dva ili tri sata vožnje, iz ovog automobila izaći ćete opušteni i odmorni kao da ste tek započeli svoje putovanje. Dizajn i iskustvo vožnje Volva S90 u potpunosti su usklađeni.

Supportive safety

Postoje trenuci u kojima dodatna pomoć u vožnji čini život opuštenijim i sigurnijim. Pilot Assist automatski održava postavljenu brzinu ili udaljenost od automobila ispred Vašeg te nježno utječe na upravljač kako bi Vam pomogao ostati ispravno poravnat s cestovnim linijama.
Novi Volvo S90 detektira pješake, bicikliste, ali po prvi puta u povijesti automobila i velike životinje. Vaš automobil upozorit će Vas na opasnost, a ako je potrebno i kočiti, čak i u mraku. On može procijeniti postoji li opasnost od sudara, čak i ako se približavate vozilu koje se usporeno kreće ili stoji ispred Vas.

World-first safety

Prvi na svijetu, Volvo Run-off road sustav s upravljačkom asistencijom posjeduje tehnologiju koja djeluje i pri većim brzinama te pazi da Vaš automobil ne prijeđe traku ili skrene s ruba ceste. Sustav će umjesto Vas utjecati na Vaš upravljač te Vas vratiti na siguran put.