Login

Istražite C70

Kod kuće na svakoj cesti


Svaka cesta je dobra cesta uz V60 Cross Country. Ima veliku visinu od tla kako bi se nosio sa svim vremenskim uvjetima - a inačica s pogonom na sve kotače je dodatak tim sposobnostima. 

Na autocesti, kada skrećete pri velikim brzinama, sustav Nadzora držanja ceste u krivini će pružiti vašoj vožnji pravi užitak. 

 

Značajke

 • Dva automobila u jednome

  Dva automobila u jednome

  Za uzbuđenje vožnje pod otvorenim nebom. Život je prekratak da bi se prihvatili kompromisi, pa smo odlučili napraviti dva automobila u jednome. Sklopivom krovu C70 treba samo 30 sekunda kako bi vam se predstavio potpuno novi automobil.

 • Jedinstveni izgled za ljubitelje kabrioleta

  Jedinstveni izgled za ljubitelje kabrioleta

  Kabriolet Volvo C70 vraća se na svjetlost dana u novoj Inscription verziji s brojnim jedinstvenim značajkama. Dojmljivi vanjski Inscription detalji, poput crnih naplataka od 18 inča, nadopunjuju se s ekskluzivnim detaljima unutrašnjosti među kojima je i kožom presvučena komandna ploča.

 • Jednako lijep kao i coupe

  Jednako lijep kao i coupe

  C70 je jedini kabriolet s tvrdim krovom koji izgleda dobro kada pada kiša. Bez obzira vozite li s podignutim ili spuštenim krovom, uvijek vozite sa stilom.a vozite li s podignutim ili spuštenim krovom, uvijek vozite sa stilom.

 • Redefinirana sigurnost

  Redefinirana sigurnost

  C70 postavlja sigurnost na novu razinu inteligencije. Može vas upozoriti ako vas netko prestiže tijekom prestrojavanja, stabilizirati se, pa čak i primiti dolazne pozive umjesto vas.

 • Sjedeća mjesta za četiri odrasle osobe

  Sjedeća mjesta za četiri odrasle osobe

  Ako vam ne smeta da dijelite otvoreno nebo s drugima, možete lako smjestiti četiri odrasle osobe u C70 budući da ima dva stražnja sjedala, a ne tri.

Galerija

Cjenici i Brošure

Cjenici

 Title

Brošure

 Title