Login
 • Volvo V90 CC

  Volvo V90 CC

  - PUSTOLOVINA SA STILOM -

  S luksuznim čistim linijama i impresivnim mogućnostima na svim cestama i pod svim vremenskim uvjetima, novi V90 Cross Country dizajniran je da Vam dopusti da više radite ono što volite.

Istražite V70

Vidljiva snaga

Skandinavski dizajn i tehnologija ispunjavaju visoke standarde potrebne za vožnju u svim vremenskim uvjetima i teškim uvjetima na cesti. Veliki kotači i povišeni ovjes daje Vam sigurnost na bilo kojoj cesti.

Značajke

 • Brzi refleksi

  Brzi refleksi

  City Safety Vas upozorava na opasnost i, ukoliko je potrebno, kočenjem pomaže izbjeći nesreće. Može otkriti pješake, bicikliste i velike životnje.

 • Približi se glazbi

  Približi se glazbi

  Premium zvuk od Bowers & Wilkins donosi realnost Vašooj omiljenoj glazbi, te Vas odvodi u samo središte događanja.

 • Pronađite svoj put

  Pronađite svoj put

  Dođite na svoje odredište brzo i lagano pomoću Sensus navigacije. Povezan, ljudski i prirodan, Sensus Vas drži jedan korak ispred i vodi Vas točno tamo gdje želite.

 • Prostor pun svijetlosti

  Prostor pun svijetlosti

  Iskustive kabinu punu prirodnog svjetla. Panoramski krov se proteže od prednjih do zadnjih sjedala. Kada se otvori krov vozaču pruža prirodno svjetlo i svježi zrak.

 • Utočište

  Utočište

  Skandinavski dizajn zaživi u prostranoj kabini punoj svijetla, gdje luksuz i tehnologija uljepšavaju vaše putovanje i olakšavaju vam život.

Galerija

Cjenici i Brošure

Cjenici

 Title

Brošure

 Title