Login
 • Volvo XC60

  Volvo XC60

  već od 322.425,00 Kn*

Istražite XC60

Vjerojatno se radi o najvažnijoj inovaciji za gradske stanovnike nakon “kave za van”.

Izniman na svakoj cesti, senzacionalan coupe, tehnološki izniman, inovativni Volvo XC60 je luksuzni spoj novih perspektiva sigurnog putovanja.
Npr. novu opciju sustava za sigurnost u gradu je Volvo prvi u svijetu uveo kao standard, a funkcionira kada se promet odvija manjom brzinom i koristi laser da se izbjegne ili smanji opasnost od udara straga. Osim toga, napredna tehnologija radara i kamere također mogu pomoći boljem održavanju sigurnog razmaka od vozila sprijeda. Povrh svega, panoramski krov pruža pogled na nebo svaki dan i noć, kao i grad koji nikad ne spava.
Od povećanog znaka koji ukrašava dinamičku rešetku do blještavih LED žaruljica koje ukrašavaju elegantnu stražnju stranu vozila, ova inovacija na kotačima najavljuje kako Volvo ima novi pristup cesti ispred nas.

Značajke

 • Dodatna oprema

  Dodatna oprema

  Snaga leži u detaljima.

  Saznajte više

 • Inovacije za uživanje u vožnji

  Inovacije za uživanje u vožnji

  Sportska vožnja ili krstarenje? S tri mogućnosti za tri različita stila vožnje i podloge, iskoristite zakrivljene planinske ceste i dugačke autoceste na najbolji način. To je tehnologija za čisti užitak vožnje.

 • Pozoran umjesto vas

  Pozoran umjesto vas

  Kada je promet spor, sustav City Safety pozorno prati - čak i tada kada vi to ne činite. Stalno prateći promet usporena ili zaustavljena vozila u prometu sprijeda, sustav koči kako bi pomogao u izbjegavanju sudara.

 • Prelaženje granica

  Prelaženje granica

  XC60 zauzima novi stav prema dizajnu - objedinjavanjem visoke bočne linije XC automobila i sportskih kontura coupea. To je fizička manifestacija ideje koja obuhvaća aktivni život i ljubav prema stilu.

 • Profinjenost za inteligentnog vozača

  Profinjenost za inteligentnog vozača

  Neka vaš XC60 bude još savršeniji uz Inscription kolekciju ekskluzivnih vanjskih i unutrašnjih detalja koji nude najbolje od skandinavskog majstorstva i dizajna.

 • Stvoren da vas oduševi

  Stvoren da vas oduševi

  Sportsko podvozje Volva XC60 R-Design stvoreno je da vam ubrza rad srca. I prije nego što upalite ovaj automobil, njegova sportska sjedala, papučice i upravljač vratit će vam osmijeh na lice. Ovo je automobil s kojim se ponovno zaljubljujete u vožnju.

Video

Galerija

Cjenici i Brošure

Cjenici

Brošure